Discovery Experiences

In het najaar 2014 is de bouw van C-City aan het Kerkraadse Museumplein gestart. Gedurende een jaar is het Continium gesloten voor individuele bezoekers. Daarom worden er op diverse locaties in de omgeving tentoonstellingen geopend: in Aken, Maastricht, Sittard en Venlo. De Discovery Experiences hebben samen een herkenbare uitstraling gekregen, gebasseerd op het ontwerp uit 2010.

Naast een algemeen logo, heeft elke stad een eigen, herkenbaar logo. In de uitingen voor een bepaalde stad worden eveneens elementen gebruikt, die kenmerkend zijn voor de stad en de tentoonstelling. Voor elke stad ontwikkelde ik diverse uitingen, flyers, posters en advertenties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal grafische elementen in de tentoonstelling. De komende maanden zullen er meer afbeeldingen volgen.

Voor meer informatie: www.discoveryexperience.nl


Discovery Experience Maastricht: poster, flyer, kortingsformulier


flyer_venlo_148x210mm_v22_1mm

flyer_venlo_148x210mm_v22_1mm_2